Nõudepesumasinatel on süttimisoht

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pesemata nõud.
Pesemata nõud. Foto: Wikipedia.org

Boschi ja Siemensi kaubamärgi all toodetud nõudepesumasinates avastatud rikke pärast on koduelektroonikatootja BSH käivitanud vabatahtliku programmi 1999.-2005. aastatel toodetud masinate tasuta remondiks, kirjutab BNS.

Üksikutel juhtudel võivad eelnimetatud Boschi ja Siemensi nõudepesumasinad üle kuumeneda ja süttida, mis on tingitud juhtpaneeli veast. BSH pakub omanikele masina tasuta remonti nende endi kodus, teatas BSH Home Appliances AB Eesti filiaal.

"Kordame veelkord üle, et võimaliku defektiga nõudepesumasinate omanikud peaksid masinat kasutama vaid järelvalve all seni, kuni viga on parandatud või masin uue vastu välja vahetatud. Vabandame klientide ees mis tahes ebamugavuste pärast," ütles BSH Home Appliances AB Eesti esindaja Maja Wikman Ulrich teates.

Rootsis, Taanis, Norras, Soomes ja Balti riikides opereeriv BSH Home Appliances AB kuulub kodumasinate tootja Bosch ja Siemens Kodumasinate Gruppi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles