Kuhu peaks tulema Mäo ja Tartu vaheline neljarealine tee

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Järva maavalitsus andis teada, et on valminud Tallinna–Tartu maantee kilomeetrite 92–183 võimalikud eskiislahendused ja keskkonnamõju strateegilise hindamise (KSH) eelaruanne.

Neljarealisena plaanitud maantee võimalikud eskiislahendused ja KSH eelaruanne on alates 24. maist. tutvumiseks väljas Paide, Koigi, Imavere, Põltsamaa, Puurmani, Laeva ja Tähtvere vallavalitsuse, Põltsamaa linnavalitsuse ning Järva, Jõgeva ja Tartu maavalitsuse ruumes ning planeeringuportaalis: http://tartumnt.askh.ee.


Tutvustavad avalikud arutelud on:
2. juunil kl 14 Sargvere koolimajas ja kl 17.30 Koigi mõisa peahoones.
3. juunil kl 10.30 Puurmani vallavalitsuses, kl 13 Laeva kultuurimajas ja kl 15.30 Kure turismitalus.
4. juunil kl 11 Imavere vallavalitsuses ja kl 14 Põltsamaa kultuurimajas.


Järva maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna nõunik Toomas Zvorovski teatas, et tutvustavale avalikule väljapanekule esitatakse võimalikud eskiislahendused ja KSH aluseks olevad alternatiivsed lahendused. Alternatiivlahenduste valiku kohta soovitakse pärast arutelu vastava omavalitsuse volikogu seisukohta.


Kohalikel elanikel palutakse esitada oma seisukohad alternatiivvaliku kohta ning ettepanekud bussipeatuste, kergliiklusteede, ristete ja muude kohalikku liiklust mõjutavate rajatiste kohta arutelul või hiljem maavalitsusse.
Planeeringu koostamise ajal on kogu teave üleval planeeringuportaalis http://tartumnt.askh.ee Teemaplaneeringu vastuvõtt ja avalik väljapanek peaks tulema sügisel. (JT)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles