Aasta teo konkursile võivad kandidaate esitada kõik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiitliga «Aasta tegu 2006» pärjati Albu vallavalitsuse ja sihtasutuse A. H. Tamsaare muuseum Vargamäel korraldatud Eesti tõe ja õiguse aasta.  Vallavanem Kalju Kertsmikule (paremal) annavad auhinna, Mari Vaaderpalli gobelääni «Paradiisiaed» kätte eelmise aasta teo laureaadid,  Paide linnavalitsuse esindaja abilinnapea Kaido Ivask ja Kaitseliidu Järva maleva pealik Arvi Niglas.
Tiitliga «Aasta tegu 2006» pärjati Albu vallavalitsuse ja sihtasutuse A. H. Tamsaare muuseum Vargamäel korraldatud Eesti tõe ja õiguse aasta. Vallavanem Kalju Kertsmikule (paremal) annavad auhinna, Mari Vaaderpalli gobelääni «Paradiisiaed» kätte eelmise aasta teo laureaadid, Paide linnavalitsuse esindaja abilinnapea Kaido Ivask ja Kaitseliidu Järva maleva pealik Arvi Niglas. Foto: Kristo Kivisoo

Aastanumbri vahetumiseni on jäänud paar nädalat ning ongi paras aeg hakata mõtlema, milliseid olulisi tegusid on tänavu maakonnas korda saadetud.

Järvamaa omavalitsuste liit ja Järva Teataja kutsuvad esitama kandidaate konkursile «Järvamaa aasta tegu 2013». Seekord selgitame aasta tegu juba üheteistkümnendat korda.

Järvamaa omavalitsuste liidu tegevdirektor Toomas Tippi ütles, et maakonna aasta teo väljaselgitamine on osalusdemokraatia musternäidis. «Juba kümme aastat on järvakad rahvahääletuse teel otsustanud selle sündmuse, ehitise või nähtuse, mis aastat kõige rohkem iseloomustab,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles