Järvamaal sai tegevuse alustamiseks toetust kaks noortevolikogu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortevolikogu.
Noortevolikogu. Foto: Lennart Rikk

Eesti noorteühenduste liidu välja kuulutatud noortevolikogude konkursil said Järvamaalt toetust Paide linn ja Koeru vald.

ENLi noorte osaluskogude koordinaator Kristo Notton ütles, et noortevolikogude ülesanne on lüüa agaralt kaasa kodukoha töö ja elu arendamises, volikogu istungites, komisjonide töös ning esindada oma piirkonna noorte huve.
Notton selgitas, et ideaaljuhul võiksid noortevolikogud olla kõigis kohalikes omavalitsustes. «Maakondlik Järvamaa noortekogu oleks siis justkui nende katusorganisatsioon,» lisas ta.
Notton soovitas, et noortevolikokku võiksid kuuluda erinevas vanuses noored ja selle omavalitsuse territooriumil tegutsevate noorteorganisatsioonide liikmed
Järvamaa noortevolikogude mentor on ENLi liige Lauri Läänemets, kes nõustab juba tegutsevaid ja loodavaid noortevolikogusid ning teeb koostööd Järvamaa noortekoguga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles