Aasta teo konkurss ootab kandidaate

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa omavalitsuste liit ja ajaleht Järva Teataja kuulutasid välja konkursi «Järvamaa aasta tegu 2012» võitja. Rahvahääletusel kogus kümnest nominendist enim hääli septembris avatud Järvamaa haigla õendusabi keskus.
Üritus toimus Eesti piimandusmuuseumis Imaveres. 
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Järvamaa omavalitsuste liit ja ajaleht Järva Teataja kuulutasid välja konkursi «Järvamaa aasta tegu 2012» võitja. Rahvahääletusel kogus kümnest nominendist enim hääli septembris avatud Järvamaa haigla õendusabi keskus. Üritus toimus Eesti piimandusmuuseumis Imaveres. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa omavalitsuste liit ja Järva Teataja kutsuvad esitama kandidaate konkursile «Järvamaa aasta tegu 2013». Seekord selgitame  juba üheteistkümnendat aasta tegu. 

Kandidaat võib olla nii hoone ka üritus, sündmus või ettevõtmine, suuri tegusid teinud inimene või kollektiiv.

Et panna uue aasta algul algavale rahvahääletusele tõeliselt mõjukad kandidaadid ja et keegi ei jääks kahe silma vahele, ootame pakkumisi 27. detsembrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles