Rahvahääletusele jõudis kümme aasta teo nominenti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa omavalitsuste liit ja ajaleht Järva Teataja kuulutasid välja konkursi «Järvamaa aasta tegu 2012» võitja. Rahvahääletusel kogus kümnest nominendist enim hääli septembris avatud Järvamaa haigla õendusabi keskus.
Üritus toimus Eesti piimandusmuuseumis Imaveres. 
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Järvamaa omavalitsuste liit ja ajaleht Järva Teataja kuulutasid välja konkursi «Järvamaa aasta tegu 2012» võitja. Rahvahääletusel kogus kümnest nominendist enim hääli septembris avatud Järvamaa haigla õendusabi keskus. Üritus toimus Eesti piimandusmuuseumis Imaveres. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Üheteistkümnendat korda panevad Järvamaa omavalitsuste liit ja Järva Teataja rahvahääletusele Järvamaa aasta teo nominendid.

Kaks nädalat oli soovijatel võimalus esitada kandidaate. Valikusõelast pääses neid läbi kümme. Tänasest algab rahvahääletus, kus kõik järvalased saavad teha oma valiku, milline kandidaatidest on 2013. aasta säravaim tegu.

Igal valijal on vaid üks hääl. Arvesse lähevad hääled, mille puhul on teada inimese ees- ja perekonnanimi ning elukoht või telefoninumber. Viimane pole küll nii oluline Facebooki lehel oma arvamuse avaldamisel, sest siis on inimene nagunii tuvastatav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles