Piltuudis: talv saabus ka kevadpealinna

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lugeja foto

Laupäeva pärastlõunal jõudis lumesadu Järvamaale ning muutis maa valgeks ka kevadpealinnas Türil. Kuigi lumememmede valmistamiseks on lund veel napivõitu, piisab sellest miniatuursete lumemeeste valmistamiseks esialgu küll. Ilmateenistuse andmeil tõotab ilm edaspidi jääda külmemaks ja talvisemaks. Rohkelt lund esialgu siiski oodata ei ole.

Maanteeameti teatel olid teeolud laupäeva pärastlõunal kell 16 suurematel riigimaanteedel hooti sadava lörtsi ja lume tõttu muutlikud ning püsib libeduse oht.

Võib sadada nii lund kui lörtsi, saartel ja Lääne-Eestis sekka ka vihma. Sajus on nähtavus piiratud.

Teepinna temperatuurid on mitmel pool miinuskraadides, prognoositavalt õhutemperatuur langeb jätkuvalt ning teedel püsib libeduse oht.

Pühapäeval tuleb Eestis pilves selgimistega ilm, mitmel pool sajab lund.

EMHI andmetel tuleb ööl vastu pühapäeva pilves ilm, paljudes kohtades sajab lörtsi ja lund, öö hakul Lõuna-Eestis kohati ka vihma. Puhub kirde- ja põhjatuul 3 kuni 10 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni -8, Lõuna-Eestis kohati 0 kuni +1°C. Päeval puhub põhjakaare tuul 4 kuni 10, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni -7°C.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles