Linnameeskond hankis ründaja mere tagant

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PAIDE LINNAMEESKOND - TARTU JK TAMMEKA - 1:2 (1:0). 
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
PAIDE LINNAMEESKOND - TARTU JK TAMMEKA - 1:2 (1:0). DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

FC Kuressaare ründaja Elari Valmas tahab jalgpalli Premiumi liigas jätkata, seepärast on ta alustanud treeninguid Paide linnameeskonnaga.

„Mõtlesin, et kui võimalus tekib, ja see tekkis, siis tahaks ikka veel kõrgemal tasemel jätkata,“ ütles Elari Valmas. Ta lisas, et tema liitumine Paide linnameeskonnaga pole siiski veel sada protsenti kindel, vahendab saaremaasport.ee.

Valmase sõnul tal mõnda teise meeskonda siirdumiseks rohkem võimalusi polnud ja ta ka ei uurinud neid. Treener Meelis Rooba helistas ründajale ja kutsus trenni.

Paide linnameeskonna peatreener Meelis Rooba ütles, et loodab Elari Valmases näha eeskätt ründat ja väravate lööjat. „Ta on suur ja võimas, korraliku potentsiaaliga,“ hindas ta saarlast.

„Praegu tahan, et Elari elaks meeskonda sisse, et ta saaks aru, kuidas me mängime. Ta ei ole praegu ka paremas vormis ja käib kohanemisperiood.“

Elari Valmase selgitusel on ta linnameeskonna treeningutega täitsa rahul, sest tempo ja kogu harjutamisprotsess on Kuressaarega võrreldes hoopis midagi muud. „See on vähe teine, kui ma harjunud olen,“ sõnas ta.

Samas tahab Valmas ka ise  treeningutessemidagi  juurde panna, sest arenguruumi on alati. Mingeid kõrgeid eesmärke ta endale siiski ei sea. „Tahan vaeva näha ja korralikult trennis käia ning võimalikult palju mänguaega saada. Koht tuleb välja teenida,“ märkis Valmas.

Paide linnameeskonna treeningutega on ühinenud ka FC Kuressaare keskkaitsja Joel Indermitte. Meelis Rooba ütles soccernet.ee-le, et mängijaid tuleb kindlasti juurde, kuid mitte poolsuvalisi. „Me otsime väga hoolikalt, keda endale võtame, kes meile mentaalselt hästi sobiksid,” täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles