Türi laste klaverimäng kõlab Tallinnas

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusvahelisel muusikapäeval, 1. oktoobril leiab Lääne-Virumaal aset üheksa kontserti viielt muusikakoosluselt. Foto on illustratiivne.
Rahvusvahelisel muusikapäeval, 1. oktoobril leiab Lääne-Virumaal aset üheksa kontserti viielt muusikakoosluselt. Foto on illustratiivne. Foto: Sille Annuk

Laupäeval on Tallinnas G. Otsa nimelises muusikakoolis XVI üleeestiline klaveriansamblite festival Allegro, kus astuvad üles nii õpilaste kui ka õpetajate klaveriansamblid.
 

Türi muusikakoolist osalevad festivalil õpetaja Anne Laimetsa õpilased Martin Tampuu  ja Liisa Maria Marrandi, õpetaja Miina Jõgisalu  õpilased Nele Mangman, Hannela Nordlund, Seliina Schüts ja Annemai Raabe ning õpetaja Katrin Aesma õpilased Laura Ojasaar ja Agnes Sugurova.
Lisaks Türi ja Paide muusikakoolile on festivalil esindatud Otsa-kool, Lasnamäe, Jõelähtme, Saku, Kohila, Vasalemma, Viljandi, Ahtme, Narva Kreenholmi, Märjamaa ja Paldiski muusikakool, Eesti muusika- ja teatriakadeemia, Tartu Ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia ning huvikeskus Kullo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles