Vaata, mida arvavad hobustega töötavad inimesed horoskoopidest

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hobused lumisel karjamaal.
Hobused lumisel karjamaal. Foto: E.V.E.K.2.2

Maie Kukk: Olen tähtkujult Jäär ja see ütleb kõik. Peas armid, kätel traumade jäljed ehk kõike muud kui naiselikud. Kes veel usub horuskoope kui mitte Jäär ja nii palju on täppi läinud. Viimane kord oli septembri lõpus ettevaatust liikluses ja mina põrutasin Retlas metsseakarja. Emis ja neli kesikut on minu pärast taevastel karjamaadel ja auto oli päris korralikult haige. Tänan Laurit Türi-Allikult.

Elerin Innos: Horoskoopidesse ei usu ma üldse. Pole kunagi uskunud ega tõenäoliselt ei hakka ka uskuma. Minu saatus on minu enda kätes. Kõik minu tänased teod ja tegemata jätmised loovad minu homse ja edaspidise elu. Mitte ükski horoskoobikirjutaja ei tea ette, mida mina täna,  homme, paari kuu pärast teen. Nii ei kavatse ma kellegi ettekirjutuste järgi oma elu seada, sest palju põnevam on oma elu ise luua. Kui lugeda horoskoobist, et näiteks märts tõotab tulla raske kuu ja jääda seda raskust ootama, kas see on ikka mõistlik?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles