Paku arvamusfestivalile oma aruteluteema

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Järgmise kolme nädala jooksul ootab arvamusfestivali korraldusmeeskond huvilistelt ettepanekuid, mis teemade üle võiks tänavusel festivalil arutleda. Ettepanekuid saab esitada kuni 24. veebruarini.

«Esimesel aastal aitasid festivali põhiarutelud paika saada meediakanalite peatoimetajad. Tänavu ootame teemade kohta ettepanekuid ja ideid ka inimestelt ja organisatsioonidelt,» ütles arvamusfestival eestvedaja Kristi Liiva.

Liiva lisas, et organisatsioone ärgitatakse välja tulema oma lavadega, kus päeva või kahe jooksul keskenduda kas kindlale valdkonnale või ühendusele tähtsatele küsimustele. Nii tulid eelmisel aastal arvamusfestivalile ettevõtlusteemadega Eesti Kaubandus-Tööstuskoda ja noorte ettevõtlusprogramm ENTRUM. Noorteorganisatsioonid lõid ühise noortelava, ühel laval oli aga tähelepanu all vaid see, mis oluline Järvamaale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles