Ambla valla teenetemärgi sai vabatahtlik päästja

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ambla vald

Ambla vald andis Eesti 96. sünnipäeval valla kõrgema autasu, Ambla valla teenetemärgi, Priit Grünthalile. Autasu antakse tunnustuse avaldamiseks Ambla vallas aktiivse ühiskondliku tegevuse või valla huvides pikaajalise tegutsemise või silmapaistva tulemuse eest.

Priit Grünthal on MTÜ Aravete Tulehoidja juhatuse esimees ning alustas 1994. aastal Aravete päästekomando ehitust. Tema käe all valmis kahe aasta jooksul Aravete depoohoone ja 1996. aasta sügisel alustas tööd ööpäevase valvega meeskond. Töötades 12 aastat Aravete komando pealikuna, lõi ta enda ümber tugeva ja hästi koolitatud meeskonna. Praegu juhib ta MTÜ Aravete Tulehoidjat. Vabatahtliku päästjana koolitab ja teeb tuleohutusalast ennetustööd Ambla vallas ja Järvamaal. Ta on mees, kes on andnud Ambla valla inimestele turvatunde ning on muutnud kodukoha turvalisemaks. Priit Grünthal on olnud Ambla volikogu liige alates aastast 2002.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles