Reklaamnägu arutleb noortega elust ja endast

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa Kutsehariduskeskus
Järvamaa Kutsehariduskeskus Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa kutsehariduskeskuse reklaamnägu Liina (Vahter) Raud tuleb noortega kõnelema elust ja õppimisest välismaal.

Kooli õppevälise osakonna töötaja Sigrid Naelapea sõnul kutsusid nad juba mõned aastad kooli reklaamimal plakatil oleva Liina (Vahter) Raua õpilastega rääkima mitmel põhjusel. „Tegus ametikoolist oskuse saanud noor, kes gümnaasiumi ajal õppinud ühe aasta vahetusõpilasena välismaal ja nüüd kandideerib Eestit esindama europarlamenti,” selgitas ta.

Homme Särevere õppekoha peahoones kell 9.30 ja Paide õppekohas kell 14 algavatel kohtumistel püüabki Türil gümnaasiumi lõpetanud ja Tallinnas ametikoolis juuksuriks õppinud Liina (Vahter) Raud  enda sõnul arutleda noortega karjääri kavandamise teemal. „Avaldan oma mõtteid ja arvamusi kui tähtis on noorel inimesel kavandada oma karjääri, olla avatud  väljakutseteks ja osata neid ka ise oma ellu luua ning vastan muidugi ka noori huvitavatele küsimustele,” sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles