Vutimeeskond läheb narvalaste vastu lahingusse

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnameeskond
Paide linnameeskond Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Täna kell 13 kohtub Paide Linnameeskond Premium Liiga viiendas voorus hooaja teises kodumängus JK Narva Transiga.
«Klubi ja meeskond otsusanud, et kõik Paide Linnameeskonna toetajad pääsevad sellele kodumängule tasuta, ehk pileti eest tasub klubi,» andis teada meeskonna pressiesindaja Margus Pahtma.

«Paide fännid on südikalt meeskonda toetanud läbi heade ja halbade esituste. Eranditult igal hooajal on Paides rohkearvuline publik meie mängudel ja oleme alati seda sidet ning toetust ülimalt oluliseks pidanud. Kaks nädalat tagasi hooaja esimeses kodumängus saadud 0-6 kaotus Nõmme Kalju vastu ei teinud meile meeskonnana kindlasti au ja ka fännina ei ole selliseid esitusi tribüünil mõnus vaadata. Tänutäheks fännide jätkuva toetuse eest otsustasime, et järgmise kodumängu piletid on kõigile Paide Linnameeskonna fännidele staadionile tulles tasuta. Loodame kõiki taas laupäeval staadionil näha ja anname teie toel korraliku lahingu võidu nimel,» kommenteeris meeskonna peatreener Meelis Rooba.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles