Teenindusjaamadest saavad automaattanklad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi Alexela tankla. Pilt on illustratiivne.
Türi Alexela tankla. Pilt on illustratiivne. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Reedel avab Alexela Oil Türil endise teenindusjaama asemel automaattankla, sama teed läks Sevenoil Est, kes avas eelmise nädala keskel Premium-7 automaattankla Mäos.

Eilsest on ümberehitustöödeks suletud Alexela tankla Türil. Kütust saab sealt jälle reede pärastlõunast, aga siis juba automaattanklast.
Tankla müüja-operaatori Maire Eslase hinnangul jäävad kõige õnnetumasse seisu vanemad inimesed, kes automaati kardavad. «Muru niita nad oskavad, aga kütust kätte ei saa,» sõnas ta.


Türi tanklast koondab ettevõte neli töötajat. Eslas loodab, et lähiajal kerkib Türile Olerexi teenindusjaam, kuhu saavad tööle nii tema kui ka töötuks jäävad kolleegid.
Alexelal jäävad ülekaalu automaattanklad


Kauplust pole enam ka Mäo Premiumi bensiinijaamas. Tööta  jäi kuus inimest ja eelmisest kolmapäevast tegutseb seal automaattankla Premium-7.
Tanklat opereeriva osaühingu Sevenoil Est juhatuse liige Mati Luik ütles, et niisuguse otsuse tingis maanteetrassi uus asukoht. «Kaalumisel oli tankla üldse kinni panna,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles