Swedbank sulgeb Türi kontori

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kuma

Klientide muutunud tarbimisharjumused pangateenuste kasutamisel toovad tänavu kaasa Swedbanki kontorivõrgu vähenemise suvel kümne kontori võrra.

Suletud kontorite asemele jäävad alles sularahaautomaadid ning enamikes kohtades hakkab käima Swedbanki pangabuss.
Suletavate kontorite nimekirjas on ka Türi. Veel leiab seal nimekirjast ka Kose, Saue, Orissaare, Tapa, Väike-Maarja, Abja-Paluoja, Räpina ning Tõrva. Aasta lõpus sulgeb Swedbank ka Sikupilli kontori, mida hakkab asendama Ülemiste keskuse laienev kontor.

Swedbanki jaepanga juhi Ulla Ilissoni sõnul vähendab pank kontorivõrku eelkõige vähenenud kasutatavuse tõttu. «Kontorites käivate klientide arv on viimase kolme aastaga vähenenud kaks korda. Selle põhjuseks on mugavus – inimesed eelistavad teha sularahatehinguid masinates ning makseid neti- ja mobiilipangas. Kõigist Swedbankis tehtud pangatehingutest toimub kontorites tänaseks 0,4% ja sularahatehingutest 2%,» selgitas Ilisson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles