Minister tunnustab parimaid vabatahtlikke

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väljakutsele sõitnud päästjad
Väljakutsele sõitnud päästjad Foto: Erakogu

Siseminister soovib tänada möödunud aastal kõige tublima tööga silma paistnud abipolitseinike, vabatahtlike päästjate ja vabatahtlike merepäästjate rühmi ning vabatahtlikku tegevust toetanud organisatsioone ja eraisikuid.

Selleks on kõik oodatud tunnustamiseks kandidaate esitama. Siseminister Hanno Pevkur rõhutas, et vabatahtliku valmisolek teiste inimeste turvalisuse eest seista, olgu siis vabatahtlike päästjate-merepäästjate, abipolitseinike või ka naabrivalve ridades, on märk vastutustundest ja hoolivusest. "Kutsungi kõiki üles esitama kandidaate, et saaksime esile tuua just Eesti inimeste jaoks kõige silmapaistvamad vabatahtlikud turvalisuse loojad ja nende toetajad,“ sõnas minister.

Alates 2012. aastast on siseministeerium siseturvalisuse vabatahtlike kõrval tunnustanud ka neid toetanud ettevõtteid. Kuna siseturvalisuse vabatahtlikkuse arendamisele panustavad lisaks ettevõtetele üha enam ka avaliku ja kolmanda sektori asutused ning üksikisikud, tunnustab siseministeerium tänavu kõiki füüsilisi ja juriidilisi isikuid või gruppe, kes on 2013. aasta jooksul oma tegevusega toetanud vabatahtlike päästjate, vabatahtlike merepäästjate või abipolitseinike tegevust Eestis või kes on andnud muul toetaval moel panuse ühiskonna turvalisuse tõstmisesse ja vabatahtluse arengusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles