Jaanilaupäev on Oisu kandis sportlik

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petank
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Petank DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Jaanilaupäeval, 23. juunil on taas toimumas traditsiooniline Oisukandipäev, mil  Oisu staadionile ja kooli juurde on oodatud kõik suured ja väikesed huvilised.

Kell 11 algavad jalgpallilahingud, võistkonnad saavad ennast registreerida alates 10st.

Sportlikest mõõduvõtmistest on kavas veel võrkpall, petank, kuulitõuge ja sangpommi rebimine. Iga ala kolm parimat saavad auhinna, kuulitõukes ja sangpommis peetakse meeste ja naiste kvõistlusklassides eraldi arvestust.

Koolimaja ees on võimalik teha rattaga vigursõitu ja proovida hüppekarke. Oma osavust saab katsetada ka sumomaadluses. Varikatuse all saab tegeleda käsitööga - punuda käepaela või teha midagi põnevat paberist, saada põse või käe peale soovitud pilt, osa võtta viktoriinist ja proovida noolemängu. Asfaldil saab katsetada oma kriidijoonistusoskusi, kõige pisematele on beebibatuut.

Oisukandipäevalisi külastavad ka Maanteeameti esindajad, kes tutvustavad liiklusohutusega seonduvat ning huvilised saavad sõita tutvuma uue biogaasijaamaga. Kell 14 toimub päeva viimase alana ümber Oisu jooks/kepikõnd, pikkusega 3 km. Igale osalejale on väike auhind.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles