Ühepäevarestoran meelitab gurmeeroogadega

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru hotelli värskelt renoveeritud Merineitsi show&dinner restoran alustas möödunud nädalal kontsertõhtusöökidega. Peakokk Margus Tammpere tutvustas menüüd.
Viru hotelli värskelt renoveeritud Merineitsi show&dinner restoran alustas möödunud nädalal kontsertõhtusöökidega. Peakokk Margus Tammpere tutvustas menüüd. Foto: Restoran Merineitsi

Järgmisel nädalal toimuva Türi linna 88. sünnipäeva raames avavad külastajatele uksed kaheksateist ühepäevakohvikut. Kui enamus neist pakub kohvi ja suupoolist üsna soodsalt, siis Türi pritsumeeste pop-up aiarestorani minejatel tuleb arvestada ligi 40eurose väljaminekuga.

Sõpruse tn 4 tegutsevas aiarestoranis ei pakuta vaid kohvi ja kooki, vaid menüüs on kolmekäiguline õhtusöök, mille valmistab restoran Merineitsi manager ja chef de cuisine Margus Tammpere.

Kolmekäiguline menüü sisaldab muuhulgas grillitud austreid laimi-tšillileemega, lõhe sidrunilume ja vesikressiga ning kaheksa tundi küpsenud rohumaa marmorveise liha kukeseente ja sidrunimarmelaadiga. Desserdina pakutakse värskeid marju sorbee ja jogurtiga. Et aiarestoranis on kohtade arv piiratud, soovitavad korraldajad enne 1. juulit koht broneerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles