Linn pakub korterühistutele tasuta tänavakive

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriva tähendusega.
Foto on illustreeriva tähendusega. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Paide linnavalitsus pakub korteriühistutele õueala korrastamiseks eelmisel sügisel toimunud Pärnu tänava remondi käigus kõnniteedelt üles võetud tänavakive

Tingimuseks on linnavalitsus seadnud, et kive tohib kasutada vaid korteriühistute õuealade korrastamiseks ning kõik kaasnevad kulud (transport, paigaldustööd jms) jääb korteriühistu kanda. Kivid on ladustatud alustele.

Soovijatel tuleb esitada taotlus Paide linnavalitsuse ehitusnõuniku Aldo Pitsneri e-posti aadressile: aldo.pitsner@paide.ee alates 15. juulist.

Taotlusel peab olema märgitud kinnistu nimi ja kontaktisiku andmed, kirjeldus, kuhu või mille jaoks kõnniteekive vajatakse ning maht, mitu ruutu kive vajatakse.

Taotlusi menetletakse laekumise järjekorras, kivide üleandmisel võetakse kivide saajalt allkiri nende kättesaamise kohta ning ühistutele, kellele kive ei jätku, saadetakse vastavasisuline teade.

Paide linnavalitsuse keskkonnanõuniku Tiina Kivila sõnul on soov tänavakivid võimalikult kiiresti kasutusse anda, et need ei jääks talveks kasutult seisma, sest vihm, lumi ja miinuskraadid teevad nendega oma töö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles