Esialgne info: üks veomasinatest võis vastassuunavööndisse kalduda

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Kükital
Avarii Kükital Foto: Andrus Eesmaa

Lääne prefektuuri pressiesindaja Ene Kussmann teatas, et politseile anti vahetult enne liiklusõnnetust kell 12.09 teada Tallinna-Tartu maanteel ebakindlate sõiduvõtetega liikunud raskeveokist.
«Info saanud politseipatrull oli sündmuskoha poole teel, kui kell 12.16 anti teada juhtunud liiklusõnnetusest,» ütles Kussmann.
 

Sündmuskohal viibinud Lääne prefektuuri välijuht Indrek Jegorov lausus, et ebakindlate sõiduvõtetega raskeveok tuli Tallinna poolt. Väidetavalt oli Tartu poole sõitnud Ford Transit pidurdanud ees sõitva rekka tõttu. Tema taga sõitnud ebakindlate sõiduvõtetega raskeveok ei suutnud sellele reageerida, kaldus vastassuunavööndisse ja riivas kaubikut, mis kaldus kraavi. Seejärel toimus laupkokkupõrge talle Tartu poolt vastu sõitnud rekkaga. Veel üks Tartu poolt tulnud raskeveok püüdis õnnetusse sattunud masinatest mööduda vastassuuna kaudu. «Rekkajuht ütles ka, et tal vedas, et tal koormat peal polnud, sest muidu poleks manööverdamine nii kerge olnud,» ütles Jegorov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles