Maantee oli üle kaheksa tunni suletud

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2AE:AVARII TALLINN TARTU MNT KÜKITA.PILDID 4 TUNDI PEALE AVARIID :PAIDE, EESTI,
AEl/FOTO ANDRUS EESMAA,JÄRVA TEATAJA
2AE:AVARII TALLINN TARTU MNT KÜKITA.PILDID 4 TUNDI PEALE AVARIID :PAIDE, EESTI, AEl/FOTO ANDRUS EESMAA,JÄRVA TEATAJA Foto: ANDRUS EESMAA/JT/SCANPIX

Tallinna-Tartu maantee lõik Järvamaal, mis oli Kükital juhtunud liiklusõnnetuse tõttu üle kaheksa tunni suletud, on taas liikluseks avatud, teatas maanteeinfokeskus eile kella üheteistkümne ajal õhtul.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Ene Kussmann ütles BNS-ile, et õnnetuskohal käis veokilt maha kukkunud konteineri äratõstmine.
Liikluse sulgemine õnnetuskohas tekitas kohe õnnetuse järel eile pärastlõunast alates Tallinna-Tartu maanteel mõlemas suunas kilomeetrite pikkused ummikud.
Järvamaal Tallinna-Tartu maantee 84. kilomeetril Kükital põrkasid kolmapäeval kell 12.16 kokku kolm raskeveokit ja Ford Transiti väikebuss. Kahe raskeveoki juhid hukkusid sündmuskohal. (BNS)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles