Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Hilisõhtused telekavaatamised ja õues uitamised on alates eilsest, 1. septembrist nii nendele Koigi kooli esimese klassi lastele kui ka ülejäänud 3303-le Järvamaa kooliõpilasele möödanik – on aeg jälle koolipinki istuda ja tarkust taga nõuda. Loe ja vaata pilte sellest, kuidas kulges 1. september Järvamaal.

*Veel suvel oli lootust, et Paide tänavavalgustust hakatakse leedvalgustite vastu vahetama augustis, aga nüüd on selge, et tööd lükkuvad sügisesse.

*USA presidendi Barack Obama visiit Eestisse rõõmustab Järvamaal elavat ameeriklast Elisabeth Lenzi vaid seepärast, et see näitab USA toetust Balti riikidele ja NATOle.

*Koeru vallas Santovi külas elav Jüri Ilves peab lihaveiseid, kohe sedavõrd edukalt, et on esitatud tänavu aasta põllumehe kandidaadiks. Spordilembesest noormehest on saanud talupidaja agronoomist isa eeskujul.

*Laupäeval Paide kultuurikeskuse hooaja avapeol läksid esimesed toolid hästi kaubaks.

*Järvamaa kutsehariduskeskuse direktori Rein Oselini nime leiab tänavu oma kooli kivi- ja betoonkonstruktsioonide ehituse (pottsepp) eriala õppurite nimekirjast.

*Ta on kortsus, ta müriseb, põleb ja koliseb. Oli kunagi hädavajalik sõiduauto, kuid nüüd on lihtsalt romu. Laupäeval peeti Pärnumaal suurt romurallit, Vändra romuringi, millest võttis osa ka järvakaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles