Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

*Peale kahe suure omavalitsuse, Paide linna ja Türi valla, kinnitasid kümne väiksema omavalitsuse juhid, et nende vallas pole alkoholi avaliku tarvitamisega probleeme ja uus korrakaitseseadus pole siin muutust toonud.

* Järva-Jaani endise kutsekooli ühte ruumi plaanitud helistuudios jagub töid teha küll ja veel. Oma vabast ajast asja vedav Andi Metsalu ütleb, et ei puhka enne, kui aastatepikkune unistus päris oma helistuudiost teoks saab.

*EELK Paide Püha Risti koguduse pastor Algur Kaerma peab 12. oktoobril viimase jumalateenistuse ja suundub siis paari päeva pärast õpetajatööle välismaale.

*Esmaspäeval, mil koolid avasid uue õppeaasta puhul uksed, oli Peetri koolis-lasteaias veel üks uus algus: pidulikult kuulutati avatuks nüüdisajastatud söökla.

*Kui tänavu on Türil sügislaat veel septembris ja õunafestival oktoobris, siis järgmisel aastal kutsuvad korraldajad rahvast ühele ja kaks korda suuremale ettevõtmisele.

*Kui lapsed lähevad kooli ja lasteaeda, hakkavad levima viirused. Järvamaa haigla lastearst Piret Värk rõõmustab, et praegu on veel olukord rahulik, kuid ilmselt paari nädalaga see muutub.

*Kindlasti leidub lastevanemaid, kelle rahakott ei ela üle uut sama suurt vapustust nagu kooliaasta algul. Tasuta lõunaid pole küll olemas, kuid sümboolse summa ees last sportima saada on täiesti võimalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles