Järvalane stardib esimese eestlasena rakendispordi-MMil

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kutsar Pille-Riin Roosileht
Kutsar Pille-Riin Roosileht Foto: Erakogu

Järvamaa sportlane Pille-Riin Roosileht stardib Eesti lipu alla Ungaris rakendispordi maailmameistrivõistlustel. Tee suurvõistluseni pole kulgenud just lihtsalt.

Et maailmameistrivõistlustele kvalifitseeruda, selleks oli Järvamaal ratsasporditreener Maie Kuke käe alla ratsutama hakanud Pille-Riin Roosilehel (22) tarvis kõigepealt tõestada oma oskusi koolisõidus ja mitte ühel, vaid vähemalt kahel selleks ette nähtud võistlusel.

Poolteist aastat Ungaris rakendispordiga tegelenud Roosilehel õnnestus nõutud alla 65punktilist sõitu näidata alles juunis Sloveenias ja juulis Ungaris. «Ei läinud see normi täitmine just lihtsalt, võttis parajalt närvitsema, kas üldse pääsengi, sest mitmel võistlusel läks tulemus väga napilt üle 65 punkti ja aega võistelda jäi MMini aina vähemaks. Nii oli muidugi  rõõm suur, kui normi täitsin. Seda enam, et pääsesin ju rakendispordi-MMile esimese eestlasena,» selgitas Roosileht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles