Osa Paidet uut tänavavalgustust esialgu ei saa

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Paide linna uue tänavavalgustuse ehitamine läheb kavandatust kallimaks. Volikogu kiitis lisaraha eraldamise üksmeelselt heaks.

Paide linna tänavavalgustuse rekonstrueerimise projekti maksumuse netosumma on 1 960 576 eurot. Linnapea Priit Värk selgitas, et seoses ehitustööde hangete kallinemisega on Paide linna tänavavalgustuse rekonstrueerimise projekti III osale vajalik leida juurde rahalisi vahendeid netosummas 209 941 eurot. Projekti rahastab 90 protsendi ulatuses SA Keskkonna Investeeringute Keskus ja Paide linn 10 protsendiga.

Priit Värk täpsustas, et kokku on töödel neli etappi, mis on jagatud tänavate kaupa. "Olemasolevates summast jagub esimesele ja teisele etapile." Ta ei välistanud, et KIKilt tuleb täiendavaid vahendeid, mida on võimalik taotleda järgmisel aastal. "Et oleks võimalik teostada III etapp, palus linnapea Priit Värk kinnitada volikogul garantiikiri, et linn suudab omaosaluse tagada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles