Koolibusside juhid ootavad tunnustust

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eeva Kaun

Eesti Maanteemuuseum koostöös Õpetajate Lehega  korraldab konkursi „Märka koolibussijuhti!“, mille eesmärk on tunnustada õpilasliinidel sõitvaid häid bussjuhte ning pöörata veel suuremat tähelepanu ohutule liiklemisele kooliteel.

„Konkursiga soovime eelkõige tunnustada neid koolibussijuhte, kelle töö ja isiklik eeskuju on oluliselt kaasa aidanud ohutu koolitee tagamisele. Märkame parimaid koolibussijuhte, kes on enda õlule võtnud vastutuse tagada koolilaste turvalise tee kooli ja koju,“ rääkis Eesti Maanteemuuseumi juhataja Kadri Valner konkursi ideest.

Kandidaate aasta koolibussijuhi väärikale tiitlile ootab maanteemuuseum kuni 30. novembrini. Oma ettepaneku võivad esitada  kõik üksikisikud, haridusasutused, kohalikud omavalitsused, õpilasesindused. Tulemused tehakse teatavaks hiljemalt 6. jaanuaril 2015.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles