Kahtlane kaubik külvab segadust

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalal oli Järvamaal järjekordne juhtum, kui kaubikuga sõitnud meesterahvas püüdis tuletõrjeinspektori pähe inimese koju pääseda. On põhjust arvata, et selliseid vahejuhtumeid on esinenud rohkem.

Nii Järvamaa päästepiirkonna juhataja Janar Kärneri kui ka ennetaja Marju Tamsalu meelest võib libainspektori juhtumeid olla rohkem, kui neid avalikkuseni jõuab. «Tahaksin küll loota, et eksin, kuid tegelikkus on selline, et inimesed lihtsalt ei kipu neist teada andma,» ütles Kärner.

Kärnerile valmistab nördimust, et leidub inimesi, kes kasutavad päästeameti usaldusväärsust omal eesmärgil ära. «Kui keegi tundmatu esitleb end tuletõrjeinspektorina Tallinnast, siis on see kindlasti ohumärk,» lausus ta. «Meile tähendavad sellised juhtumid, et peame alati väga korrektselt käituma. Päästeametnikud peavad olema äratuntavad ja inimestele endiselt usaldusväärsed.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles