Järvalaste õhtusöögid jõuavad telesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Saldre ja Kersti Sarapuu koos Peep Lintsi, Pamela Eesmaa ja Terje Maasikaga saate "Õhtusöök viiele" lindistusel.
Peeter Saldre ja Kersti Sarapuu koos Peep Lintsi, Pamela Eesmaa ja Terje Maasikaga saate "Õhtusöök viiele" lindistusel. Foto: Tiit Reinberg/ Järva Teataja.

Hooaja viimane «Õhtusöök viiele» sünnib Süda-Eestis, tuntud järvalasi saab televiisoris kokkamas näha augusti viimasel nädalal.

Kolmapäeva õhtu Albu toiduaidas. Kokk Terje Maasik lõikab köögis lahti värskelt soolatud kurke ja tunnistab, et on kaamera pärast pabinas. «Eile sain teada, et olen saates, see oli ikka... šokeeriv,» ütleb ta. «Tuli ruttu otsustada, mida pakun.»
Terje loodab õhtusöögi eest, mis koosneb arbuusisalatist, heeringakastmega täidetud mundris kartulitest, seakaelakarbonaadist ja mustikakisselliga bubertist, võimalikult häid punkte koguda. «Kui juba välja minna, siis võidu peale,» sõnab ta.

Saabuvad Terje külalised. Üksteise järel astuvad tumedate klaasidega autost välja Paide linnapea Kersti Sarapuu, Roosna-Alliku vallavanem Peeter Saldre, Türi Pritsumeeste tiimi lihameister Peep Lints ja ajakirjanik Pamela Eesmaa.
Pärast tutvumiskäepigistusi ja enne hoonesse sisenemist kuulavad külalised kohaliku noore muusiku Rene Tammlehe laulu ja kitarrimängu.
«Teeme stopi!» hüüab keegi võttemeeskonnast, kui laul on lõppenud.
«Kas läks normaalselt või kordame?» küsib rolli sisse elanud Kersti Sarapuu. «Näitlejate» valmisolekust hoolimata pole kordust vaja ja toimetaja lubab neil toiduaita siseneda.

Kuidas järvalastel kokkamine ja muud seltskondlikud tegevused õnnestuvad, näeb TV3 kanalilt 23.-27. augustini, «Õhtusöök viiele» on eetris igal õhtul kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles