Türi haridusspetsialist on valitud

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Möödunud reedel, 14. novembril kogunenud komisjon kuulas vestlusvoorus kõiki Türi vallavalitsuse haridusspetsialisti kandidaate. Hääletamise tulemusel osutus valituks Türi vallavalitsuse haridusspetsialisti kohale Anu Puulmann.

Türi vallavanem Pipi-Liis Siemanni sõnul on Anu Puulmann noor ja aktiivne inimene, kes on lõpetanud Türi majandusgümnaasiumi ning seejärel omandanud majandusalase kõrghariduse ja magistrikraadi Taanis Aarhusi ülikoolis. Tal on olemas suurte projektide juhtimise, riigihangete korraldamise ja väliskoostöö kogemus. Ta on töötanud Aarhusi Ülikooli karjäärikeskuse õpilaskonsultandi ja Tallinna Tehnikaülikooli Mektory projektijuhina. «Anu omab ülevaadet Türi hariduselu hetkeseisust, näeb uusi arenguteid ja innovaatilisi lahendusi kohaliku hariduselu edendamiseks ja rikastamiseks,» ütles Siemann.

Anu Puulmann asub haridusspetsialistina ametisse 2. jaanuarist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles