Vallajuht astub koos Unistuste Bändiga Estonia lavale

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Pühapäeval toimub Tallinnas Estonia kontserdisaalis Eesti jalgpalliliidu aastagala, kus selguvad parimad vutimängijad ning publiku ette astub ansambel, mille kõik liikmed on ka ise tegevad jalgpallurina.

Sportlikest meestest koosnev kollektiiv tegi oma debüütesinemise möödunud aastal samal üritusel. Et mullu ei õnnestunud jalgpallurite seast trummarit leida, kutsuti appi The Sun´i trummar Jaanus Salm. Järva-Jaani vallavanem Arto Saar mängis sama ansambli koosseisus eelmisel aastal, nagu ka jalgpalliliidu alaliidu asepresident Andri Hõbemägi. Tartu Tammeka ridadesse kuuluv Mikk Valtna ja Tartu FC Santoses mängiv vend Siim Valtna on ansambli värskeimad liikmed, rääkis Õhtulehele projekti eestvedaja Tomi Rahula.

Enne tänast esinemist harjutasid kõik oma partiid selgeks kodus ning ühisprooviks saadi kokku alles sellel nädalal. Esitamisele tuleb muuhulgas lugu "Jalgpall on parem kui seks", laval on ka loo originaalesitaja Hendrik Sal-Saller. Solistina astuvad üles veel ka Jüri Homenja ja ERRi spordireporter Alvar Tiisler.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles