Paide õpetaja arvati medalisaajate hulka

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hariduspreemia pälvis Paide ühisgümnaasiumi matemaatikaõpetaja Anne Lillepea.
Hariduspreemia pälvis Paide ühisgümnaasiumi matemaatikaõpetaja Anne Lillepea. Foto: Alo Aasma

Laupäeval, 13. detsembril kell 11 tunnustatakse Tartu ülikooli senati saalis professor Gerhard Rägo mälestusmedaliga Eesti parimaid matemaatikaõpetajaid. Tunnustatute hulgas on ka üks järvalane.

Viie medalisaaja hulgas on ka Paide ühisgümnaasiumi matemaatikaõpetaja Anne Lillepea. Teised medalistid on Tartu ülikooli emeriitdotsent ning koolimatemaatika ja õpetajate ettevalmistamise kauaaegne eestvedaja Tiit Lepmann, Kose gümnaasiumi matemaatikaõpetaja Kärt Matiisen, Võru I põhikooli matemaatikaõpetaja Anne Reiljan ja Rõuge põhikooli matemaatikaõpetaja Piret Viil.

Gerhard Rägo medali eesmärk on tunnustada isikuid või kollektiive silmapaistvate teenete eest õpetaja- või õppejõutöös, õppe- ja metoodilise kirjanduse, programmide, õppetehnika jms väljatöötamise ning tõhusa kaasabi osuta­mise eest matemaatika õpetamise täiustamisel Eesti koolides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles