Inimröövi käigus kuulihaava saanud naine lubati kodusele ravile

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Kristo Kivisoo

Prokurör Merike Lugna ütles, et reede varahommikul kuulihaavaga Järvamaa haiglasse pöördunud naine on lastud kodusele ravile.

Järva Teataja andmeil saadeti Veera Järvamaa haiglast Tallinna kohe reedel ja sealsed arstid otsustasid, et paar grammi rauda võib kehasse jääda.

Veera selgitas politseile, et ta oli koos elukaaslase Kajariga langenud reede öösel Tallinna–Tartu maanteel kurjategijate ohvriks. Mehe asukoht on seniajani teadmata.

«Kahjuks ei ole menetlusinfot, sealhulgas tunnistaja ütlusi, võimalik kriminaalmenetluse käigus avaldada. Meedia poole pöördumise eesmärk oli paluda inimeste abi juhtumi asjaolude selgitamiseks ja eelkõige kadunud inimese leidmiseks. Kõik, mis oli võimalik, avaldatigi siis. Laekunud ja laekuvaid vihjeid kontrollitakse ja kui selgub midagi olulist, ja seda on võimalik menetlust kahjustamata avaldada, siis antakse sellest ka avalikkusele teada,» ütles täna Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Annely Erm.

Politsei palub kõigil, kes nägid 5. detsembri öösel Ardu lähistel juhtunut pealt, sellest teada anda telefonil 513 5441 või e-postiga laane.vihje@politsei.ee. Vajadusel tagab politsei tunnistajate anonüümsuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles