Kolm koolibussijuhti teenisid kiidusõnu

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eeva Kaun

Novembri alguses korraldas maanteemuuseum koostöös Õpetajate Lehega konkursi „Märka koolibussijuhti!“, mille eesmärk oli tunnustada tublisid koolibussijuhte ning teisalt suunata tähelepanu turvalisele liiklemisele kooliteel. Enam kui poolesaja tunnustatu hulgas on ka kolm Järvamaa bussijuhti.

Koos põhjendustega laekus muuseumile 55 ettepanekut. Muuseumi kommunikatsioonijuht Liina Kukk andis teada, et Järvamaalt on esitatud kolm koolibussijuhti: Ülo Pärn (liinibussijuht, kes sõidutab lapsi Albu põhikooli), Enn Eelmäe (teenindab Retla kooli õpilasliine) ja Otto Kalju (Nurme kooli bussijuht).

„Meil on siiralt hea meel, et nii palju koole, omavalitsusi, bussifirmasid ja ka lapsevanemaid, meie konkursiga kaasa tulid ja saatsid meile väga südamlikke põhjendusi, miks just nende bussijuht väärib märkamist ja tunnustamist,“ sõnas maanteemuuseumi juhataja Kadri Valner. „Kirjeldustes rõhutati enam bussijuhi iseloomuomadusi, liikluses tarvilikke oskusi ning toodi ka konkreetseid näiteid, kuidas bussijuhi töö on palju rohkemat kui pelgalt roolikeeramine.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles