Aasta tegija peab söögituba

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsimari söögikoht Amblas. Pildil Pille Kirsi.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Kirsimari söögikoht Amblas. Pildil Pille Kirsi. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ambla vald kuulutas jõulupeol välja aasta tegija ja aasta noore tiitli saajad. 

Ambla valla aasta tegija tiitli pälvisid Pille ja Meelis Kirsi, kes peavad Amblas Kirsimari söögituba. Iseloomustuse kohaselt on Kirsimari "kuum koht" nii Ambla valla elanike kui ka läbisõitjate seas. "Kui rääkijaid ja virisejaid „keegi peaks tegema!“ on alati ja igal pool, siis Pille ja Meelis tegid ära. Ambla süda on saanud endale uue väljanägemise – üks vana ja väärikas maja on jälle korda tehtud, Ambla elanikud ning külalised on saanud hea toidukoha, samas majas on ruumid juuksurile. Väga oluline on ka see, et meie kogukond sai juurde päris mitu uut töökohta," seisab põhjenduses. 

Aasta noore tiitliga tunnustasid vallaelanikud Karmel Tommulat, kes leidis, et tänapäeval on suureks probleemiks ülekaalulisus. "Karmel proovis leida lahendust, et saada abi ja aidata ka teisi. Sellest kõigest sai alguse projekt "Terviselaager", kus õpetati osalejatele, kuidas tervislikult süüa, treenida, võimelda," seisab iseloomustuses. Karmeli ettevõtmine tunnistati ENTRUM-i auhinna galal Järvamaa tunnistati parimaks start-up-iks "Terviselaager".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles