Uued filmid meelitavad kinno

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide kultuurikeskuse kinotehnik Rene Martin ei pea enam kinoruumi tassima 25kilogrammiseid filmirulle. Ka on kõvaketastel olevate filmide valik oluliselt laiem.
Paide kultuurikeskuse kinotehnik Rene Martin ei pea enam kinoruumi tassima 25kilogrammiseid filmirulle. Ka on kõvaketastel olevate filmide valik oluliselt laiem. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Detsembri keskel avatud uuendatud Paide kino ei puhanud ka jõulupühadel ning 22.-28. detsembril külastas kinoseansse enam kui pooltuhat filmisõpra.

Kui varasemalt võis kinohooajal Paides näha keskmiselt ühte filmi nädalas, siis digitaliseeritud kinos on lood teised. Jõulunädalal, ehk 22.-28. detsembril linastus kinos seitse seanssi ja kultuurikeskuse direktori Ülle Mõülleri andmetel käis sellel ajavahemikul kinos 556 vaatajat.

«Nädalavahetusel linastunud «7. pöialpoiss» film meelitas kohale rohkem vaatajaid kui näiteks Tartus, Viimsis ja Jõhvi kinosaalides,» tõi Müller näite. Et nädala jooksul käis kinos üle poole tuhande külastaja, näitab Mülleri arvates seda,et uuenenud Paide kino on väga ilusti käima läinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles