Vaata, millised Järvamaa spordiklubid ja treenerid said riigilt täiendava rahasüsti

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktor Mets
Viktor Mets Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Selgunud on treenerite töötasutoetuste taotlemise tulemused. Riik toetab tänavu 1034 kõrgema kutsetaseme treenerit, kes juhendavad ühtekokku 31 900 last ja noort.

Enim toetusi jõuab jalgpalli-, kergejõustiku- ja korvpallitreeneriteni, nendel aladel on kõige rohkem laste ja noorte treeningurühmi.

Töötasutoetuste avaldusi menetlenud Spordikoolituse ja -teabe SA juhataja Toomas Tõnise tunnustab spordikoole ja -klubisid suure huvi, avatuse ja valmisoleku eest uue süsteemiga kaasa tulekul. „Eelmisel aastal, kui töötasutoetuste süsteemi hakati alles ette valmistama, asusid klubid ja koolid oma töösuhteid treeneritega korrastama. See kasvatas ka toetust taotlenud treenerite üldarvu. Nüüd on muutunud töö treeningurühmadega, eriti laste ja noorte omadega, oluliselt selgemaks. Erinevate registritega seotud infosüsteem välistab kattuvused ja võimaldab eraldada töötasutoetusi läbipaistvalt,“ selgitas Tõnise.

327 spordiklubi, -kooli ja alaliitu esitasid tähtajaks töötasutoetuse taotlusi 4,22 miljoni euro ulatuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles