Türi kooli vilistlane hakkab juhtima Maalehe toimetust

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Eilart
Andres Eilart Foto: Internet/Delfi

Maalehe uueks peatoimetajaks saab Andres Eilart, kes seni töötas Eesti Päevalehe tegevtoimetajana. Eilart asub ametisse 16. märtsil.

„Maaleht on hea Eesti leht ja selliseks ka jääb,” ütles Andres Eilart. „Tulevikus käime veel rohkem mööda Eestit, märkame inimest ja paika, kus ta toimetab. Ja kirjutame sellest kõigest mõnusas laadis. Seesuguse kire istutas minu sisse loodusemees onu Jaan Eilart juba siis, kui minu käigud veel lühikesed olid,” lausus Eilart.

Eesti Ajalehtede sisuloome juhi Urmo Soonvaldi sõnul algatas Eilart juba Eesti Päevalehes artiklisarju, kus olid esikohal tasakaal looduses ja inimeste igapäevaelus. "Ta on kogu aeg järginud väärtusi, mis sobivad ideaalselt Maalehte ja ta püüab mõõdukate sammudega hoida ja kasvatada Maalehe lugejaskonda paberis ja veebis,” kinnitas Soonvald. „Andres peab siduma veel paremaks tervikuks Maalehe ajakirjandusliku sisu kõikides kanalites, mis on toimetuses käsutuses.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles