Varisemisohtlik lasteaed sai korda

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpetaja Merike Persson (vasakult), õpetajaabi Helje Lednei ja õpetaja Aive Veilberg seavad laste tarvis korda 80ruutmeetrist mängu- ja magamisruumi.
Õpetaja Merike Persson (vasakult), õpetajaabi Helje Lednei ja õpetaja Aive Veilberg seavad laste tarvis korda 80ruutmeetrist mängu- ja magamisruumi. Foto: Andrus Eesmaa/Järva Teataja

Jaanuaris varisemisohtlikuks tunnistatud ja suletud Vao lasteaed ootab täna avamispeole mudilasi ja vanemaid tähistama remondi lõppu, mille järel on laste kasutada poole avaramad ruumid.

Jaanuari keskpaigas otsustas Koeru vallavalitsus sulgeda lasteaia Vao filiaali, sest mudilaste magamistoa sein oli spetsialistide hinnangul varisemisohtlik. Ähvardavad praod ja viltuvajunud sein olid silmagagi näha.
Mudilased viidi Koeru lasteaeda, kus nende käsutusse läks üks sõimerühma ruum.


Koeru vallavalitsus küsis remondiraha Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuselt, kes andis selleks üle 470 000 krooni, vald lisas 100 000 krooni.
Maja remontis osaühing Tafrix. Lihtsamaid töid aitasid teha lastevanemad ja Vao külaseltsi liikmed.
Täna ootab lasteaed lapsi, vanemaid, sõpru, abilisi ja toetajaid uusi ruume vaatama, aga homme hommikul algab tavapärane töö.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles