Suletud ootesaal jättis bussisõitjad külmetama

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide bussijaam
Paide bussijaam Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järva Teatajaga võttis ühendust murelik lugeja, kes avaldas nördimust Paide bussijaama ootesaali lühikese lahtiolekuaja üle.

Lugeja ütlust mööda käisid tal eelmisel laupäeval külalised, kes sõitsid kodulinna 19.20 väljuva Viljandi bussiga. «Eakad inimesed lahkusid varem, sest läbisõitvad bussid võivad jõuda ka enne õiget aega. Samas teadsime kõik, et ootesaal on soe ja vajadusel saab seal olla.» Saal oli aga kell 19 suletud ning inimesed olid sunnitud bussi ootama väljas. «Eelmise laupäeva ilm oli aga teadagi väga külm ning nüüd on kolmest kaks juba mitu päeva 39kraadises palavikus. Kas ei võiks olla bussijaam lahti niikaua, kuni bussid seal peatuvad, et inimesed ei peaks õues külmetama,» küsis lugeja.

Järvamaa ühistranspordi keskuse juhataja Harri Lepamets selgitas, et mõnes mõttes on bussijaama lahtiolekuaeg seotud ootepaviljonis asuva avaliku tualeti lahtioleku aegadega. «Kui oleme mõnikord talvel ka enne kella 8 ukse lahti teinud, on inimesed pahandanud, miks nad tualetti ei saa,» märkis Lepamets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles