Paides avas uksed uuenenud tervisekeskus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Täna avas sihtasutus Paide spordi- ja tervisekeskus pidulikult Paide tervisekeskuse uuenenud alumise korruse, mille ruume jagavad Apelsinimaja hostel, Sakura päevaspaa ja massöör Loore Naruskberg.


Sakura spaa juhataja Mare Kuruson täpsustas, et spaa hakkab esimesi külalisi vastu võtma alles neljapäeval, pakutavate teenuste hulgas on näo- ja kehahooldused, depilatsioon, maniküür, pediküür, juukselõikused ja -ravi, erinevad massaažid, aga ka refleksoloogia ehk tsooniteraapia.
Apelsinimaja hostelis on kolm suuremat tuba ja üks sviit, kuhu mahub magama ühe lapsega perekond. Avamispäeval kõiki tube näha ei saanud, sest kaheksa öömajalist oli seal end juba sisse seadnud.
Sihtasutuse juht Jaan Arvola ütles avamisel, et maja jätkab tervisekeskuse funktsiooni: siin saab ujuda, saunas käia, aga ka juuksuris ja massaažis käia.
Hosteli duširuum on ehitatud nii, et seda oleks võimalik kasutada ka ratastooliinimestel. Sihtasutus on esitanud sotsiaalministeeriumile rahataotluse ka trepi- ja basseinitõstuki ostuks.
Tervisekeskuse alumise korruse ümberehitustööd algasid veebruaris, kui hoonest kolis välja Järvamaa haigla taastusraviosakond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles