Karinu suurus paistab kaugele

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karinu külavanem Aivar Murumaa ja külaaktivist Margit Selge rõõmustavad miljonikroonise külamaja üle, milles annab sooja ja on ka silmailuks kamin.
Karinu külavanem Aivar Murumaa ja külaaktivist Margit Selge rõõmustavad miljonikroonise külamaja üle, milles annab sooja ja on ka silmailuks kamin. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järva-Jaani valla Karinu küla iseloomustab tegus seltsielu, järvi loov lubjakarjäär ja külamaja, mille valmides on rahvas hakanud pidama nii laatu kui ka tantsuringe, pidudest rääkimata.

Praeguse Karinu külavanema Aivar Murumaa meelest elab nende küla tänu tegusatele naistele, keda  tuleb meheliku olekuga vaid innustada.

Nii paistab silma meie vestluse ajalgi. Küla aktiivi kuuluvad Margit Selge ja Hille Nugis jagavad muljeid, külavanem Aivar saab vahele öelda vaid mõne sõna, aga tema mehelik hääl pidurdab liiga emotsionaalseks minevat juttu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles