Ühendorkester kannab ette uudisteose

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aprilli hakul toimus Eesti heliloomingu paremikku tutvustav festival Eesti Muusika Päevad.Heliloojad Pärt Uusberg ja Tõnu Kõrvits.
Aprilli hakul toimus Eesti heliloomingu paremikku tutvustav festival Eesti Muusika Päevad.Heliloojad Pärt Uusberg ja Tõnu Kõrvits. Foto: Peeter Langovits/EMP

Pühapäeval kell 16 algab Paide kultuurikeskuses kontsert, kus teeb muusikat kuus  noorteorkestrit.

Eesti sümfooniaorkestrite liidu varem Narvas, Valgas ja Pärnus olnud tavapärane koosmängupäev ja kevadkontsert toob sümfooniamuusikat seekord Järvamaa muusikasõpradele.

Kokku tuleb noorteorkestreid üle Eesti, et esineda nii eraldi kui ka kõik koos ühendorkestrina. Laval näeb Tartu ülikooli sümfooniaorkestrit (dirigent Lauri Sirp), Harjumaa keelpilliorkestrit (dirigent Sirly Illak-Oluvere), Harjumaa noorte sümfooniaorkestrit (dirigent Hando Põldmäe), Põltsamaa muusikakooli kammerorkestrit (dirigent Hiie Taks), Tallinna muusikakooli sümfooniaorkestrit (dirigent Ott Kask) ning Paide muusikakooli sümfoniettorkestrit (dirigent Arne Põder).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles