Maavanem tunnustas kaitseliitlast teenetemedaliga

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva maavanem Alo Aasma andis Raimo Merilole üle Järvamaa teenetemedali.
Järva maavanem Alo Aasma andis Raimo Merilole üle Järvamaa teenetemedali. Foto: Ants Leppoja

Seoses Kaitseliidu Järva maleva taasasutamise 25. aastapäevaga ning läheneva veteranipäevaga autasustas maavanem Alo Aasma Kaitseliidu Järva maleva nooreminstruktorit Raimo Merilot Järvamaa teenetemedaliga.

Merilo pälvis kõrge tunnustuse olulise panuse eest Kaitseliidu Järva maleva arengusse ja koostöösse erinevate osapooltega ning silmapaistvalt kirgliku ja südamega tehtud töö eest riigikaitse arendamisel.

"Raimo Merilo on  olnud mitme maleva väljaõppeürituste hing ning  on juba täna üks legendaarsemaid riigikaitseõpetajaid. Maleva sõduribaaskursuse läbi teinud kaitseliitlased teavad ilmselt unepealt tema õpetussonu, nii et kokkuvõtvalt võib öelda, et Raimo Merilo on üks väärtuslikemaid Järva maleva varasid tänu oma isikuomadustele, kirele riigikaitse vastu ning mitmekülgsele kogemustepagasile, sest naasis mullu ka välismissioonilt Afganistanis," ütles maavanem oma sõnavõtus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles