Eesti omanäolised turismielamused jõuavad Rootsi

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
26. maist avatakse Tallinna Teletornis külastajatele uus atraktsioon – köiellaskumine
26. maist avatakse Tallinna Teletornis külastajatele uus atraktsioon – köiellaskumine Foto: Jelena Rudi

Ettevõtluse arendamise sihtasutuse (EAS) turismiarenduskeskus alustas ideede kogumist, et leida üles erilised turismielamused Eesti eri paigust. Ideid saab esitada 20. maini.

EASi Skandinaavia kampaaniate projektijuht Katrina Sokk selgitas, et nad otsivad kiiksuga ja hulljulgeid ideid. „Näiteks jaanalinnu seljas ratsutamine, ühine metsajooks peaministriga, öö allveelaevas või pannkoogihommik Setu vanaemaga. Ideid võivad pakkuda kõik, sealhulgas turismi- ja toitlustusettevõtted, disainerid, ürituste korraldajad, lisaks kõik inimesed, kes ei ole turismiga seotud.“

Ideede kogumise eesmärgiks leida üles kõige erilisemad elamused, mis panevad nägema Eestit uues valguses. „Ootame tavatuid ideid, mida külalised ka aastaid hiljem põlevate silmadega meenutavad," täpsustas Sokk. Ta lisas, et kuna parim soovitus on isiklik jagatud kogemus, soovivad nad Eestisse tuua rootslasi, kes jagavad hiljem oma elamusi kaasmaalastega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles