Lasteaia tsirkusepeole tuleb mustkunstnik Soomest

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Pärnu Postimees

Türi Kesklinna lasteaia tsirkusepidu tuleb ilmestama mustkunstnik Soomest, kes annab täiesti tasuta kuni pooletunnise etenduse.

Türi Kesklinna lasteaia õppealajuhataja Siiri Poopuu selgitusel tuli mustkunstniku pakkumine meeldiva üllatusena. «Telefoni teel pakkus Türi naine, kelle lapsed on käinud meie lasteaias, et tema mustkunstnikust abikaasa võib tulla lastele esinema,»  täpsustas Poopuu. «Kuna meil oli just kavandamisel tsirkusepidu, siis olimegi kohe väga meeldivalt üllatunud.»

Et Soomes elav pere kavatses nagunii tulla kodulinna lillelaadale, siis lepitigi kokku, et ta annab lastele pooletunnise etendusega täiesti tasuta. «Mustkunstniku kodulehte uurides sain aru, et pensionärist mees käibki lasteaedades etendusi andmas. Väga tore, et ta satub nüüd niimoodi meie lasteaia pidu  ilmestama,» lisas Poopuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles