Ragbimehed krooniti Eestis meistriteks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide ragbiklubi mängijatele (roheliste särkidega) nädalavahetusel peetud Eesti ragbi seitsme meistrivõistlustel vastaseid ei leidunud.
Paide ragbiklubi mängijatele (roheliste särkidega) nädalavahetusel peetud Eesti ragbi seitsme meistrivõistlustel vastaseid ei leidunud. Foto: Maarja-Liis Kotkas

Möödunud laupäeval Viimsis Haabneeme staadionil peetud Eesti ragbi seitsme meistrivõistlustel sai Paide ragbiklubi hakkama ühegi kaotuseta ja tuli esimest korda Eesti meistriks.

Paide ragbiklubi (RFC Paide) eestvedaja Ivo Piir ütles, et osales viis Eesti tugevamat klubi, puudu olid vaid üksikud uustulnukad. «Kuigi meistrivõistlused olid juba kolmandat korda, oli tänavune turniir esimene, mida tunnustas Eesti Olümpiakomitee (EOK),» selgitas ta. «EOK andis välja medalid ning meie võistlused on nüüd võrdväärsed teiste alade Eesti ametlike meistrivõistlustega.»
Paidelastel oli Viimsis neli mängu, mille nad kõik võitsid.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles