Tervisematk rappa üllatas korraldajaid

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matkajad.
Matkajad. Foto: Erakogu

Koolitöö praktilise osana valminud tervisematkade sari Järvamaal kogus esimesele matkale juba sedavõrd osalejaid, et võttis korraldajad sõnatuks.

Kümmekond Järvamaa naist võtsid osaleda Tallinna ülikooli terviseedenduse koolitusel, kus praktilise osana tuli korraldada mõni üritus. Koolitusel osalev Paides E-Piima spordihallis töötav Elo Öösalu sõnutsi tahtsid maakonna naised teha midagi tervislikku ja loodusega kooskõlas. «Kaks toredat mõtet kokku pannes tulid tervisematkad loodusesse ja esimesele matkale Väätsa rappa kogunes ligi 80 inimest,» tutvustas Öösalu.

Esimesele matkale kogunenute hulk võttis Öösalu sõnutsi lausa sõnatuks. «Oskasime varasemate kogemuste pealt arvata, et matkale koguneb nii osalejaid 30-40, kuid et neid tuleb pea 80, see oli ikka üllatus missugune,» tunnistas ta. «Ju olid teised samamoodi selliseid mõnusaid giidiga rabas matkamisi oodanud, kui meie seda koolitööd tehes tunnetasime,» arutles Öösalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles