Kergejõustikuliit ootab laste joonistusi

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Mumm

Eesti kergejõustikuliit koostöös Nike ja Omnivaga kuulutasid välja kuni 14aastaste laste kergejõustikuteemalise joonistusvõistluse, mille parimad tööd jõuavad juulis Tallinnas toimuvate kergejõustiku U23 Euroopa meistrivõistluste ametlikele postkaartidele.

Võidutööd valib välja žürii, kuhu kuulub ka 2014. aasta Eesti parim meessportlane Rasmus Mägi. Euroopa U23 meistrivõistluste peakorraldaja Erik Pallase rääkis, et see ei ole tavaline joonistusvõistlus. „See on hoopiski väga eriline joonistusvõistlus, kus me ei otsi mitte filigraanset kunstiannet, vaid südamlikke ja kaasahaaravaid joonistusi, milles oleks karakterit ja mis annaksid edasi kergejõustiku maagiat. Kõige toredamatest joonistustest teeme postkaardid, mida juulis Euroopa U23 meistrivõistlustele Tallinna saabuvad tuhanded sportlased, treenerid ja fännid saavad saata oma peredele ja sõpradele üle maailma. Laiema valiku joonistusi paneme kõigile spordihuvilistele Kadrioru staadionil võistluste ajaks ka vaatamiseks näitusele,“ rääkis Pallase.

Oodatud on joonistused järgmistel teemadel:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles