Kevadfestival viib karnevalile ja härmas aasale

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riho Sibul Wabalinna maja
Riho Sibul Wabalinna maja Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Reedel alanud Türi kevadfestival pakub kultuurinautlejatele mitmekesist nädalavahetust: laupäeval saab Türil muuhulgas kuulata Riho Sibulat ning pühapäeval näeb Kabalas maskitantse.

Kevadfestivali korraldaja,  Türi Arengu sihtasutuse juhatuse liige Riina Trumm sõnas, et üheksanda Türi kevadfestivali teema «Mimikri», mis tõlkes tähendab «kas mina polegi mina», selgitab nii väiksemate kui ka suuremate valede ja pettuste tagamaid nii looma- kui ka inimriigis. «Kõik tänavuse kevadfestivali tegevused  nii muusikas, teatris, tantsus, näitusel kui ka loengutel ja matkadel on seotud  teemaga ja annavad põhjust arutleda valede ja pettuste tagamaade üle,» lausus ta.

Trumm lisas, et Türi kevadfestival on  üle Eesti tuntud ja oodatud kultuurisündmus. «Ka tänavuse  kava on koostanud aastaid festivali korraldanud Iren Lill oma tuntud headuses ning festivali patroon on Fred Jüssi,» lausus ta. «Meie ja vallavalitsuse kultuurispetsialist Katrin Soomets aitame vaid kohapealse korralduspoolega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles